Retourbeleid

U kunt uw artikel(en) binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. De geretourneerde producten moeten volledig nieuw zijn, niet gedragen en in de originele verpakking perfect intact. Wij zullen het product strikt controleren. 

 

U kunt uw producten retourneren via onderstaande link:

https://genky-sneakers.shipping-portal.com/rp/

 

Hier vind je alle instructies. Aan de hand van je oorspronkelijke Track & Trace code en postcode kun je de retour indienen. Track & Trace code niet meer bij de hand? Bericht ons op +31 6 80 22 76 13 of mail ons op info@genkysneakers.com. Wij helpen je graag verder. Voor overige vragen kun je uiteraard ook bij ons terecht.

 

Teruggestuurde producten met tekenen van gebruiksslijtage of schade worden niet geaccepteerd. Bovendien wordt het verzoek om terugzending niet aanvaard indien het product onverkoopbaar is gemaakt of indien het product niet overeenstemt met het oorspronkelijk bestelde product. 

 

Geretourneerde producten moeten in een extra verzendverpakking worden verzonden om schade aan de originele schoenendoos te voorkomen. Genky Sneakers heeft het recht uw retouraanvraag te weigeren als de originele verpakking beschadigd is. 

 

Verzendkosten gemaakt tijdens het retourneren van uw bestelling(en) worden niet vergoed door Genky Sneakers. De klant zal ervoor moeten zorgen dat een betrouwbare logistieke dienstverlener wordt gekozen en dat het artikel wordt teruggestuurd.

 

Je kunt overwegen een traceerbare verzenddienst te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We garanderen niet dat we je geretourneerde artikel ontvangen.

 

Als je retourzending wordt goedgekeurd, wordt je terugbetaling automatisch verwerkt en bijgeschreven op je oorspronkelijke betaalwijze. Afhankelijk van je betaalmethode duurt het 2-5 werkdagen voordat je terugbetaling is verwerkt.  

 

Als u vragen heeft, stuur ons dan een bericht via info@genkysneakers.com.