Verzendbeleid

Bedankt voor uw bezoek en het winkelen bij Genky. Hieronder vindt u de voorwaarden die ons verzendbeleid vormen. Al onze pakketten worden verzonden met PostNL. Wij verzenden onze artikelen 7 dagen per week. Alle bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen na betaling verzonden. Alle artikelen worden voor verzending uitvoerig gecontroleerd. 

 

VERZENDING

Genky levert over de hele wereld. Alle artikelen worden in de originele verpakking geleverd inclusief alle toebehoren. Voor extra bescherming worden ze in een aparte verzenddoos zorgvuldig verzonden. Wij verzenden onze pakketten met PostNL. Hoewel wij er alles aan doen om uw bestelling snel te bezorgen, zijn wij hierbij afhankelijk van derden. Genky kan daarom niet verantwoordelijk worden gehouden indien uw bestelling onverhoopt later wordt geleverd dan aangegeven.

 

BEVESTIGING VAN VERZENDING

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail. Deze e-mail bevat uw Track & Trace nummer. Dit volgnummer is binnen 24 uur actief. Alle bestellingen worden verzonden met een Track & Trace nummer van PostNL. Je ontvangt een Track & Trace nummer in de bevestigingsmail van je bestelling. Gebruik dit om je bestellingen te volgen. De levertijd staat in de voorwaarden van PostNL. Als er een aanzienlijke vertraging optreedt in de verzending van je bestelling, nemen we via e-mail contact met je op.

 

HEFFINGEN EN BELASTINGEN

Genky is niet aansprakelijk voor producten die beschadigd of verloren zijn gegaan tijdens de verzending. Als u uw bestelling beschadigd heeft ontvangen, neem dan contact met ons op. Genky is niet verantwoordelijk voor eventuele belastingen en heffingen bij levering.